Zoek een restaurant

Restaurants

Humphrey's Restaurant Rotterdam

Frans, Nederlands

Adres

Otto Reuchlinweg 1004
3072 MD
Rotterdam

www.humphreys.nl
Telefoon

010-4844544

Gesloten op

alle dagen geopend

Rapporteer gesloten restaurant
Beoordeel dit restaurant aan de hand van de hoeveelheid sterren:
 • Humphrey's Restaurant - Rotterdam
 • Humphrey's Restaurant - Rotterdam
 • Humphrey's Restaurant - Rotterdam
 • Humphrey's Restaurant - Rotterdam
 • Humphrey's Restaurant - Rotterdam
 • Humphrey's Restaurant - Rotterdam
 • Humphrey's Restaurant - Rotterdam
 • Humphrey's Restaurant - Rotterdam
Omschrijving van dit restaurant
Bijna 20 jaar geleden werd in Nijmegen het eerste Humphrey's restaurant geopend. Een sfeervolle eetgelegenheid met als uitgangspunten: drie gangen, één prijs, een seizoenswisselende kaart en een gemoedelijke sfeer. Inmiddels vindt u Humphrey's door heel Nederland. Uiteraard hebben al onze restaurants dezelfde kwaliteit en ademen dezelfde sfeer uit, precies zoals u van ons gewend bent.

Dinner at Humphrey's
Het principe is eenvoudig 3-gangen keuzemenu tegen een vaste prijs. Op de menukaart staan acht voorgerechten, acht hoofdgerechten en acht desserts. Van iedere gang kiest u en voor deze drie gangen betaalt u slechts € 25,95. Er is altijd een keuze voor de vlees- of visliefhebber ook is er een keuze voor de vegetariër.

Voor een goed glas wijn kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Zo schenken wij naast onze huiswijn diverse wijnen uit o.a. Chili, Italië, Argentinië en natuurlijk Frankrijk, variërend in de prijsklasse van € 22,50 en € 27,50 per fles. Tijdens het aperitief serveren wij u een broodplankje met ambachtelijk brood dat u zelf kunt snijden en nuttigen met boter of kruidenboter. Bij het hoofdgerecht worden diverse garnituren geserveerd. Deze extra's zijn gewoon bij de prijs inbegrepen.

Beoordelingen van bezoekers
 • Door Elfride Sanoesi maandag 9 januari 2012 10:08 2*

  Na heel veel goede berichten ben ik gaan eten bij Humpreys in Rotterdam, het voorgerecht was super.. Helaas viel het hoofdgerecht niet in de smaak, het vlees van de mixed grill was veel TE zout heb er een paar happen van gegeten en mijn haren stonden helemaal overeind van al dat zout.. er is ons een drankje van het huis aangeboden maar omdat we een nasmaak hadden hebben we nee gezegd, ik nam het risico om toch voor het nagerecht te gaan maar helaas door mijn TE zoute hoofdgerecht viel die niet goed, mijn partner besloot niks te nemen. Aan het eind wilde we afrekenen en het totaal bedrag was 53 euro, ik betaalde met een dinercheque en er werd me nog gezegd dat ze hoorde dat het hoofdgerecht niet goed was, weer werd gevraagd naar een drankje van de zaak, maar wij wilde naar huis en zeiden nee, en daar werd mij dan alsnog 3,25 in rekening gebracht voor een kopje thee.. Beetje jammer, want ik bedoel er is me wat te drinken aangeboden door het huis en mijn partner nam geen dessert (thee valt ook onder het dessert) maar moest toch die 3,25 betalen ipv verekenen met de tot 2 x toe aangeboden drankje van het huis of het niet genomen dessert van mijn partner..

Je reactie
Gotcha!

Google maps

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor de Nationale Dinercheque nieuwsbrief dan blijf je op de hoogte van het laatste nieuws, leuke aanbiedingen en acties.

Praat mee, denk mee en profiteer!

facebook110x110 Sinds kort is de Nationale Dinercheque ook op Facebook te volgen. Een laagdrempelige manier om in contact te komen met de Nationale Dinercheque en op de hoogte te blijven.

© 2014 De Nationale Dinercheque
Close

Populaire locaties

Populaire keukens